vineri, 25 mai 2012

Body news:Cele mai bune 5 trucuri garantate de slabit

Vrei sa pierzi in greutate fara riscuri prea mari,fara produse costisitoare si mai ales natural si sanatos?Avem pentru tine trucuri garantate,aprobate de nutritionisti,pentru un trup suplu si sanatos.
Sport zilnic

Daca nu ai timp o zi intreaga,fa in fiecare dimineata cate 30 de minute de alergari ,rotiri de brate.Vei vedea rezultatele abia dupa 4-5 saptamani de exercitii.Iata un exercitiu simplu:Intinde-te pe podea si ridica picioarele in aer,apoi coboara-le.La fel fa si cu mainile.Apoi ridica-te si sari timp de 20 de minute,in pas rapid.Alt exercitiu ar fi sa stai intr-o parte pe podea si sa ridici piciorul drept in sus,apoi sa-l cobori.

Alimentatie echilibrata

Mananca sanatos,legume,fructe,salate si sucuri naturale fara acid.Daca vrei sa slabesti trebuie sa renunti la dulciuri,dar nu de tot.Mananca banane,in loc de ciocolata,de ex.Este mult mai hranitoare,si te scapa de caloriile pe care in mod normal ciocolata neagra ti le da.Bea suc de portocale in fiecare dimineata pentru un plus de energie.Mananca paine integrala,neagra,impreuna cu cereale din grau sau ovaz.

Adio fast-food

Cel mai mare rau pe care poti sa-l faci siluetei tale este sa mananci de la fast-food.Cartofii prajiti,hamburgarii,crenvustii,chiftelele,aripioarele prajite iti aduc kilograme peste masura.Daca ti-e pofta totusi de cartofi ,prepara-i chiar la tine acasa,fierti.Sunt prietenosi cu silueta numai daca Ii mananci in cantitati infime.Retine:cu toate ca fast-foodurile sunt la tot pasul,deci tentatia este enorma,gandeste-te ca mancarea se duce foarte usor,dar kilogramele se pierd foarte greu.Deci iata un motiv destul de bun sa renunti la mancarea nesanatoasa care iti ataca silueta.

Incearca si diete

Daca te tenteaza,alege o dieta potrivita pentru tine,impreuna cu medicul tau nutritionist.Retine:daca incepi o dieta,nu te astepta ca aceasta sa faca mununi.O dieta functioneaza numai combinata cu mult sport,mancare potrivita si sanatoasa.

Exercitii usoare,la tine acasa

Cumpara-ti un dvd cu exercitii eficiente,pe care sa le efectuezi la tine acasa.Este mult mai ieftin,decat sa ai un antrenor personal,sau sa te duci periodic la sala.Un dvd costa in jur de 40-150lei,iar un antrenor personal intre 800 si 1500lei.
TRUC:

Bauturi naturale 100%

Sucurile acidulate te baloneaza,iti provoaca gaze si iti adauga calorii multe in plus.Consuma sucuri preparate chiar de tine,storcandu-le cu un storcator.Cumpara portocale,banane,grapefruit,si prepara din ele un suc 100%natural,cu bani putini.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu