joi, 17 mai 2012

Life-style news:Top 10 alimente care te ajuta sa-ti mentii sanatatea.

Vrei sa fii sanatos,sa te feresti de boli si sa ai un tonus de invidiat?Mananca sanatos,la ore potrivite,si vei vedea rezultatul.Iata top 10 alimente care fac bine organismului  si merita consumate zilnic.
1.Rosii.
Sunt delicioase combinate cu branza,castraveti sau ceapa.In salate merg de minune,si-ti mentii sanatatea natural.Sunt pline de vitamine,la fel ca majoritatea legumelor.
2.Mere rosii,galbene.
Peste tot ai citit ca este bine sa consumi mere,dar stii cand sa le mananci?Se pot consuma si inainte de mesele principale,dar si dupa.Sunt recomandate cel putin 2 mere pe zi,pentru o dantura si un organism sanatos.
3.Salate.
Consuma salate de toate felurile,impreuna cu alte legume.Foloseste ulei de masline in cantitati mici,pentru ca nu este bine sa pui prea mult .Deci consuma in fiecare zi salate,pentru un organism sanatos.
4.Iaurtul
Este un aliment minune in tratarea bolilor,si potoleste senzatia de foame,chiar daca il vei consuma in cantitati mici.Prin continutul bogat de substante nutritive care sunt absorbite rapid in organism,iaurtul te ajuta sa-ti mentii silueta.
5.Ouale.
Sunt pline de vitamine,de aceea este bine sa le consumi odata la cateva zile,in fiecare dimineata.Le poti servi cu  mustar,si paine integrala.
6.Ceapa
Se stie de cand lumea ca ceapa este un aliment excelent contra bolilor de tot felul.Consum-o impreuna cu o mancare gatita,niciodata singura,pentru a-si face efectul mult dorit.
7.Laptele.
Un alt aliment benefic pentru organism este laptele de vaca.Consumat in fiecare dimineata te protejeaza de boli,iti da energie maxima si ,cel mai important,este natural 100%.Consuma-l fara griji,pentru ca este un aliment ultrabenefic pentru noi.
8.Painea integrala.
Cu toate ca este mai scumpa decat painea alba,aceasta are proprietati benefice pentru sanatate,si este recomandata chiar si de medici.
9.Sucurile naturale.
Prepara-ti chiar tu un suc natural,din 4 portocale,putin zahar si lamaie.Este mult mai bun decat cel din comert,si 100% natural.
10.Lamaia.
Consumata in prajituri,ca limonada sau simpla,este foarte buna in tratarea diverselor boli.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu