duminică, 20 mai 2012

Special:Vedete fara machiaj.

Ashley Greene

Dupa parerea mea,Ashley arata absolut normal fara machiaj,este bineinteles o diferenta mare intre cum arata  pe covorul rosu,si cum arata natural,fara machiaj,in stilul de zi,dar este tot draguta si asa.

Selena Gomez.
Selena arata acceptabil,chiar daca este foarte tanara(are 19 ani).O schimba foarte mult machiajul,ce-i drept,dar si ea este draguta.

Angelina Jolie

Una dintre vedetele sexy ale prezentului,Angelina arata absolut normal pentru varsta ei(34 de ani),ca sa nu mai punem la socoteala ca are si 5 copii.Deci bravo Angi.


Blake Lively

O vedeta tanara,Blake ne demonstreaza ca nu e mare lucru in faptul de a iesi pe strada nemachiata.Arata fresh ,chiar daca nu are machiaj.

Emma Watson
Draguta actrita,ne surprinde cu rolurile alese,iar la capitolul less make-up este fruntasa.Arata bine pentru varsta ei(21 de ani).

Hilary Duff

Imi place de ea,este foarte draguta,si pe marile ecrane,si in viata zilnica.Plus ca este mama unui baietel .

Keira Knightley

O ador pe Keira,ador coafura in stil bob pe care o poarta in prezent,si sa nu uitam,este o actrita talentata.Este si ea draguta fara machiaj,dar dupa parerea mea,arata mult mai bine cu machiaj.

Liv Tyler

Una dintre putinele actrite care arata de nota 10 fara nici un pic de machiaj.Bravo,Liv.

Megan Fox

Desi pe covorul rosu poarta foarte mult machiaj,si de multe ori arata exagerat,Megan arata dragut si natural si fara machiaj.Parerea mea este ca arata mult mai bine without make-up.

Natalie Portman

E mamica unui baietel,este castigatoarea unui Oscar si poseda o frumusete de invidiat.Putem spune despre Natalie ca este implinita si arata very sweet si fara machiaj.

Penelope Cruz

Putem spune despre frumoasa actrita de orgine spaniola ca arata la fel de bine si fara machiaj.Are trasaturi unice si asta o face speciala.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu